måndag 2 juni 2014

Vardagsrummet - Så blev det!

Jamen, jag kom på att jag ju inte visat vardagsrummet sedan jag målat det. Jag är ju helt hooked på Instagram nu så ibland glöms den lille bloggen bort, förlåt för det. Den här färgen heter S 3005-G20Y och den har jag norpat från Johanna Bradfords fina blogg, här är hennes inlägg om färgen som hon målat i hennes sovrum http://www.lovelylife.se/tant-johanna/2014/04/04/den-grona-fargen/. Den övre delen är en färg från Flugger som heter "Fläder". Först hade jag tänkte att måla vitt på den övre delen men det hade inte varit lika vilsamt för ögonen, det här blir bra. Och så får alla snickerier skilja sig lite från väggen tänkte jag. Nästa projekt härinne är att snickra ett väggfast skåp/bänk där vi kan ha tv, högtalare osv. Jag har ritat den och min man ska snickra den, mer info om den kommer men just nu är det byggplats här hemma eftersom de börjat riva vårt gästhus som lutar. Ha en bra dag!

7 kommentarer:

 1. Men åh va snyggt!!! Ert hus är ju verkligen nåt utöver det vanliga, va duktig du är!
  Jag har en konstig fråga kanske, jag undrar hur brett ert vardagsrum är. Har köpt en ny lägenhet och försöker inreda i huvudet men svårt att se... om du orkar mäta;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Jenny, bredden på rummet är dryga 4 meter och så är det ca 7 meter långt. Lycka till med inredningen! /Mari

   Radera
  2. Tack snälla!

   Radera
 2. Helt fantastiskt snyggt Mari!!! Precis sån mysig känsla som du lyckats med vill jag försöka få i vårt allrum, och det rutiga golvet i förra inlägget med de grå väggarna till...ohhhhh precis så vill jag ha i vår hall och kök. Kanonfint och charmigt att måla 2/3 delar av väggen och ha ljust upptill. Tack för all inspiration du ger :-)))) Kram Paula

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny, jag ska mäta och återkomma!

  SvaraRadera
 4. Tack Paula för fina ord! Hoppas ni repat er något sånär, man lär sig leva med smärtan... kram!

  SvaraRadera