onsdag 6 oktober 2010

Äntligen färdigsnickrat


I ett par månaders tid har maken renoverat väggarna i vår trappa. Vi har numera ljusgrå pärlspånt hela vägen upp, fönsterfoder och golvsocklar är också nyrenoverade. Det blev jättefint tycker jag. Lite spackel och ett lager färg till sen är det klart. Nu börjar det roliga för mig, måste få upp lite tavlor på väggen. Jag tror bilder på familj, vänner och husdjur. Svartvita.

9 kommentarer:

 1. Kan tillägga att fönsterfoder, golvsockel och taklist är utbytta, inte bara renoverade. Tidigare satt släta lister från någon 60-tals renovering.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken härlig blogg jag har hittat! Vilket fint hus, precis i min stil! Ska bli spännande att följa er! Älskar ljusgrå pärlspont mot vita lister, så otroligt fint! Kanske ska gå loss med färgpenseln hemma...
  Kram Anna B

  SvaraRadera
 3. hej! jättesnyggt!! vart har du köpt fodret, är på jakt efter den listen du har under fönstret. maila gärna, terese_axeland@hotmail.com. Tacksam för svar! Lycka till med resten!

  SvaraRadera
 4. Hej! Mkt Snyggt!
  Även jag undrar vart ni har köpt fodret, det ser ut som två olika typer av fönsterfoder/lister. En runt om och en annan nertill? Vart finns detta att inhandla? Tack för svar, maila gärna : karrohast@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har samma fråga om fodret, jättenyfiken på vart man kan köpa det som sitter under fönstret! maria.blixt@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej! Så mycket roligt det finns att kolla på på din blogg! Jag ser att detta inlägget har några år på nacken, men liksom föregående personer är jag också intresserad av att veta vart man kan få tag i fodret som sitter under fönstret. Så fint ihop med pärlsponten! Vore superglad om du ville svara, maila mig isf på rebecka.falk@hotmail.com. Tack på förhand!

  SvaraRadera
 7. Hej!även jag är intresserad av fönsterbänkslisten. Har lika fina hemma orginal men nu behöver jag komplettera upp övervåningen där de tyvärr tagit bort dem förut. Så Maila gärna mig också om vart du införskaffat dessa fina lister!

  Mathias.sunnanangs@gmail.com

  Hoppas du ser detta även om det är ett gammalt inlägg!
  Tack!

  SvaraRadera